
Pohja:
150 g Bastogne-keksejä
75 g voita
Tiramisutäyte:
2 liivatelehteä
1 prk vaahtoutuvaa suklaakermaa
1 prk tiramisu-maustettua rahkaa
1 rkl kahvia
Väliin:
1 1/2 dl omena- tai viikunahilloa
Rommirusinatäyte:
2 liivatelehteä
2 dl vispikermaa
2 prk rommirusina-maustettua rahkaa
1 rkl kahvia
Murenna keksit ja lisää margariinisula. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Vaahdota suklaakerma, lisää rahka ja lisää joukkoon kahviin liuotetut liivatteet. Kaada vuokaan, hyydytä.
Lisää hyytyneen kakun päälle hilloa ja valmista toinen täyte: vaahdota kerma, lisää rahkat ja lisää joukkoon kahviin liuotetut liivatteet. Hyydytä kakku. Koristele.
Vinkki
Jos kaupasta ei löydy tiramisu-maustettua rahkaa, voit lisätä maustamattomaan rahkaan hieman karamellisiirappia ja pieneen nestemäärään lisättyä pikakahvijauhetta.
Vinkki
Jos kaupasta ei löydy rommirusina-maustettua rahkaa, voit laittaa rusinoita marinoitumaan rommi-vesiseokseen muutamaksi tunniksi tai mieluiten yön yli ja lisätä ne maustamattomaan rahkaan.