Aukioloajat    |     Yhteystiedot    |     Sivukartta
KORPELAN VOIMA
kuntayhtymäkonserni
PL 13 (Junkalantie 15)
69101 KANNUS
Puh. (06) 874 7311
asiakaspalvelu@korpelanvoima.fi
vikapäivystys 24 h (06) 873 222
kayttokeskus@korpelanvoima.fi
Kartta (StreetView)

 

 

 

 

 

Häiriötiedotteiden tekstiviestipalvelu

 

Tilaa häiriötiedotteet tekstiviestillä puhelimeesi

Voit saada Verkko Korpela Oy:n jakeluverkkoalueen sähkönjakelun häiriöistä tiedotteen tekstiviestillä puhelimeesi. Häiriöistä tiedote lähetetään 10 minuutin yhtäjaksoisen sähkönjakelun keskeytyksen jälkeen ja päättymisviesti silloin, kun sähköt ovat olleet päällä yhtäjaksoisesti 10 minuuttia. Viestejä lähetetään normaalisti vain klo 7-22 välisenä aikana.

Erillisestä tilauksesta viestit voidaan lähettää myös yöllä. 24/7 viestipalveluun voi liittymä ilmoittamalla asiasta käyttökeskukseemme. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.korpelanvoima.fi/Page.aspx?pid=463

Mikäli sähköt puuttuvat edelleen saatuanne viestin sähköjen palautumisesta, pyydämme ilmoittamaan asiasta vikailmoitusnumeroomme 06 873 222.

Häiriötiedotteen ohella häiriöviestipalvelusta voidaan lähettää myös erilaisia tilatietopäivityksiä esimerkiksi vian arvioidusta kestosta tai syystä.

Palvelu on asiakkaalle maksuton.

 

Alla olevasta linkistä voit ladata "Tilaa häiriötiedotteet tekstiviestillä puhelimeesi" käyttöohjeen, jossa neuvotaan muun muassa kuinka häiriötiedotteet tilataan ja myös, kuinka häiriötiedotepalvelun voi lopettaa.

Lataa käyttöohje tästä

 

 

 

 

© KORPELAN VOIMA Oy